ITALSKÁ RAJCOVÁ OMÁČKA LA ROSINA 680 G.
89Kč
PŘÍSLUŠNÉ POZNÁMKY
Passata di pomodoro
Rajčatové pyré La Rosina se stále vyrábí podle staré rodinné receptury. Pyré získávané pouze z italských rajčat, přirozeně dozrálých na slunci jihu, je vynikající na chuť tak, jak je, nebo na použití jako základ pro propracovanější receptury. Díky zpracování a nízké teplotě zůstává po celou dobu výroby nezměněna jasně červená barva, vůně a charakteristická chuť čerstvých rajčat.
Popis
RYSY | |||
Název: | Passata di pomodoro | Složení: | Pomodoro. Regulátor kyselosti: kyselina citronová. |
Oblast: | Kampanie Itálie | Alergeny: | |
Výrobce: | La Rosina | Dovozce: | Italicus s.r.o. |
Typ: | Rajčata | Webu: | www.angelicus.cz |
Balení: |
Plechovka s víčkem Easy Open | Skladování: | Skladujte v suchých a chladných místech. |
Hmotnost: | 680 gramů | Doba varu: | Uvaříme podle návodu na obalu. |
LA ROSINA | |
V čele společnosti La Rosina jsou dnes vnuci zakladatele, kteří denně obnovují závazek učiněný před 60 lety Giovanni Russo: příslib pozornosti věnované produktu a pravosti surovin, které mají být přineseny spotřebitelům na stoly. „Nedbáme na kvantitu našich produktů, ale na kvalitu, protože uspokojováním potřeb a očekávání našich zákazníků uspokojujeme naši hrdost.“ Kořeny poslání La Rosina leží v kultuře území, na kterém společnost působí od roku 1960: jižní Itálie. |
|
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g Energetická hodnota na 100g 156kj / 37kcal Tuky (g): 0,1 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,0 Sacharidy (g): 6,9 z toho Cukry (g): 6,2 alkoholických cukry (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 1,33 Bílkoviny (g): 1,2 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,3 |