ITALSKÁ CELÁ ŽLUTÁ RAJČATA LA ROSINA 400 G.

79

PŘÍSLUŠNÉ POZNÁMKY

POMODORINI GIALLI

 Rajčata La Rosina, pěstovaná na teplém jižním slunci, jsou malá, kulatá a s pevnou dužinou typickou pro středomořskou tradici. Konzervují se ihned po sklizni ve speciálních nádobách s bíle smaltovaným vnitřkem, do kterých se následně přidává rajčatová šťáva.

 

Kategorie:

Popis

RYSY
Název:  Pomodorini Gialli Složení: Pomodoro. Regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Oblast:  Kampanie Itálie Alergeny:
Výrobce: La Rosina Dovozce: Italicus s.r.o.
Typ:  Rajčata Webu: www.angelicus.cz

Balení:

Plechovka s víčkem Easy Open Skladování: Skladujte v suchých a chladných místech.
Hmotnost: 400 gramů Doba varu: Uvaříme podle návodu na obalu.
LA ROSINA

V čele společnosti La Rosina jsou dnes vnuci zakladatele, kteří denně obnovují závazek učiněný před 60 lety Giovanni Russo: příslib pozornosti věnované produktu a pravosti surovin, které mají být přineseny spotřebitelům na stoly.

„Nedbáme na kvantitu našich produktů, ale na kvalitu, protože uspokojováním potřeb a očekávání našich zákazníků uspokojujeme naši hrdost.“ Kořeny poslání La Rosina leží v kultuře území, na kterém společnost působí od roku 1960: jižní Itálie.

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota na 100g

Energetická hodnota na 100g 156kj / 37kcal Tuky (g): 0,1 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,0 Sacharidy (g): 6,9 z toho Cukry (g): 6,2 alkoholických cukry (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 1,33 Bílkoviny (g): 1,2 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,3