ITALSKÉ TĚSTOVINY PAGLIA E FIENO ALL´UOVO DE CECCO 250g

69

PŘÍSLUŠNÉ POZNÁMKY

 

De Cecco vyrábí těstoviny vyrobené ze 100% tvrdé krupice z tvrdé pšenice pěstované v Itálii, oloupané od kamene a tažené. Chutná varianta klasického Egg Tagliatelle, slámy a Hay Egg Tagliatelle, je obohacena o směs jemných špenátových listů pro pokrmy bohaté na chuť, vůně a fantazii.
Jsou vynikající jako suché těstoviny nebo těstoviny, perfektní k rybám a korýšům, máslu, bílým omáčkám na bázi měkkých sýrů a mléčné smetaně s přídavkem kari nebo šafránu.

 

Popis

RYSY
Název:  Paglia e fieno Složení: Krupičná mouka z tvrdé pšenice, voda.
Oblast:  Italíe Alergeny: Obsahuje lepek.
Výrobce: De Cecco Dovozce: Italicus s.r.o.
Typ:  Suché bezvaječné těstoviny Webu: www.angelicus.cz

Balení:

Sáček Skladování: Skladujte v suchých a chladných místech.
Hmotnost: 500 gramů Doba varu: Čtyři minuty v hrnci a dvacet minut v troubě
DE CECCO

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota na 100g
Hodnota energie 1508 kJ, hodnota energie 355 kCal, Celkem tuky 1,7 g, z toho Nasycený tuk 0,9 g, carbohydráty 73,0 g, z toho Cukry 3,9 g, proteiny 13,0 g, sůl 0,004 g